Dit nummer uit 2002 is weer een dikke hit door een naaktscène in 'Saltburn'

Dit nummer uit 2002 is weer een dikke hit door een naaktscène in 'Saltburn'

Sophie Ellis-Baxter heeft een dikke hit te pakken met 'Murder on the Dance Floor' door een bizarre naaktdans in 'Saltburn'.

Wie Saltburn onlangs op Prime Video heeft gezien, kan niet ontgaan zijn dat de film een bijzonder einde heeft. In de slotscène van de Emerald Fennel-film zien we hoofdrolspeler Barry Keoghan poedelnaakt dansen door een landhuis. Het nummer waarvoor Keoghan zijn kleren uittrok is nu een virale hit geworden op Tik Tok en Spotify.

De hit in kwestie is de popklassieker Murder on the Dance Floor van Sophie Ellis-Bextor. In 2002 scoorde de zangeres met het nummer een grote hit in Europa. In de Verenigde Staten werd het nummer nooit een hit, tot nu.

Tik Tok
Saltburn werd vrijdag 22 december aan streamingdienst Prime Video toegevoegd en werd direct een dikke hit. Hoewel de film vol schokkende momenten zit, ging de meeste aandacht naar de bizarre naaktscène waarmee de film eindigt.

Op oudjaarsdag 2023 werd het nummer 1,5 miljoen keer beluisterd op Spotify. Diezelfde dag postte Ellis-Bextor een video op Tik Tok waarin ze de dansscène uit de film nadoet (wel met kleren aan). Tik Tok zou Tik Tok niet zijn als vervolgens niet iedereen een eigen versie van de Saltburn-dans zou posten.

Strippen
People sprak onlangs met de zangeres over wat ze dacht toen ze de scene zag: "ik wist niet wat voor een rol mijn nummer in de film ging spelen tot ik de film zag, maar ik vind het echt fantastisch. Het is echt een grappige en slimme film, ik heb er echt van genoten."

@sophieebtiktok Heading into 2024 like... Happy Saltburn New Year! Xx #murderonthedancefloor #sophieellisbextor #saltburnmovie ? sophs awful edit thats gone viral - sophie


De zangeres denkt dat Keoghan nog lang aan het nummer herinnerd gaat worden: "Elke keer als het gedraaid wordt waar hij is, denken mensen nu dat hij gaat strippen".

11 keer
Keoghan, die vorig jaar nog genomineerd werd voor een Oscar voor zijn rol in The Banshees of Inisherin, zag tegen het filmen van de scène op. Niet omdat hij uit de kleren moest, maar omdat hij moest dansen. De acteur moest de dans uiteindelijk 11 keer opvoeren voordat deze perfect op film stond.



NieuwsFilm

meest populair