Emma Stone geeft update over de status van 'Cruella 2'

Emma Stone geeft update over de status van 'Cruella 2'

Komt het vervolg op een van de succesvolste live-action Disney-films er snel?

Emma Stone heeft het het afgelopen jaar behoorlijk druk gehad met de film Poor Things en de serie The Curse, maar wanneer komt ze nu eindelijk eens toe aan het vervolg op de succesvolle Disney-verfilming Cruella?

Het eerste deel verscheen medio 2021 en sindsdien gaan er allerhande geruchten over een vervolg, maar iets concreets komt maar niet naar buiten.

Stone zegt ja
Variety vroeg Stone tijdens een recent interview naar de status van het project waarom de actrice bevestigde dat er nog geen concrete plannen zijn, maar dat ze het personage wel dolgraag weer wil spelen:

"Vertel jij 't mij maar. Hopelijk vroeger dan later. Er wordt wel een en ander ontwikkeld. Ja, ja. We zullen zien... het is een genot om haar te spelen, dus we zullen zien."

Swifty schurk?
Afgezien van Stone's welwillendheid om terug te keren zijn er nog geen details over een vervolg naar buiten gebracht.



Volgens eerdere geruchten moet de sequel een musical worden en zou pop-superster Taylor Swift mogelijk de schurkenrol moeten spelen.

Dan maar deel 1 weer kijken
Andere acteurs die we zagen in Cruella zijn Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Mark Strong, John McCrea, Jamie Demetriou en Kayvan Novak.



Cruella is te streamen via Disney+.

NieuwsFilm

meest populair