Marvel-chef verklaart op welke manier Marvel Studios leert van zijn recente blunders

Marvel-chef verklaart op welke manier Marvel Studios leert van zijn recente blunders

Te veel Marvel content en slecht gebruik van series. Dit zijn de grote blunders van Marvel.

Het is geen geheim dat de huidige Marvel-films langzaam toch iets minder succes hebben dan ze hadden op het hoogtepunt zo rond de verschijning van Avengers: Endgame.

Je kunt uiteraard met meerdere antwoorden komen waarom dit het geval is. Zo is er een vermoeden dat veel kijkers superheldenmoe aan het worden zijn. Echter, Marvel zelf is ook met wat antwoorden gekomen. Zo heeft een woordvoerder van Marvel gesproken over blunders die Marvel in het verleden is begaan.

Blunders
Producent Brad Winderbaum heeft in een interview toegegeven dat Marvel een aantal fouten heeft gemaakt in het verleden. Zo heeft hij gezegd dat Marvel in het verleden te veel Marvel-content tegelijkertijd heeft uitgebracht. Hierdoor waren de Marvel-films en -series met elkaar in competitie in plaats van dat ze elkaar ondersteunen.

Ook heeft Winderbaum gezegd dat de Marvel-series niet juist werden behandeld. De series werden gebruikt om het plot van het Marvel-universum uit te bouwen en om nieuwe personages te introduceren. Hierdoor werd vergeten dat de serie op zichzelf moet kunnen staan en vermakelijk moet zijn.

Avengers 5
Marvel lijkt graag te willen leren van de blunders die ze hebben gemaakt in het verleden, en met die nieuwe kennis nog beter toewerken naar Avengers 5. Nog maar weinig is bekend over deze nieuwe iteratie in de Avengers-filmreeks. Wel gaat het gerucht dat de film, die eerst over schurk Kang zou gaan, deze verhaallijn laat vallen en met iets nieuws komt.


Wie precies allemaal gaat meespelen in Avengers 5 is ook nog niet bekend. Wel gaat het gerucht dat Paul Rudd als Ant-Man en Jeremy Renner als Hawkeye terugkomen. We zullen echter nog even moeten wachten op Avengers 5. Volgens IMDB kunnen we de film verwachten in 2026.

NieuwsFilm

meest populair