'Frozen'-actrice Kristen Bell wist haar vriendinnen groter te maken: "op een natuurlijke manier"

'Frozen'-actrice Kristen Bell wist haar vriendinnen groter te maken: "op een natuurlijke manier"

Actrice Kristen Bell was in 2017 te zien in de komedie CHiPS, met een grotere boezem dan normaal.

Actrice Kristen Bell kennen we eigenlijk allemaal wel uit de fantastische serie Veronica Mars. En haar stem ken je uit duizenden. Ze sprak namelijk de stem in van Anna in de twee Frozen-films van Disney.

In 2017 was ze te zien in de komedie CHiPS, een komedie van haar man Dax Shepard. Ze speelde daarin Karen Baker, de exvrouw van Shepards personage Jonathan "Jon" Baker. Opvallend is dat ze in de film een vollere boezem heeft dan dat we normaal bij haar zien.

Natuurlijk manier
"Als Christian Bale 250 pond kan afvallen voor een film, dan kan ik 24 uur lang geen borstvoeding geven. Ik heb letterlijk een hele dag niet gekolfd," zei Bell tijdens Late Night with Seth Meyers in 2017.

Ze grapte nog even door. "Ik zei tegen de kinderen dat ze ander eten moesten zoeken, papa is een film aan het maken," aldus de nu 43-jarige Bell. "Het voelt niet zo fijn, kan ik je vertellen. Maar ik was blij dat ik wat extra's had om in de rol te komen."

NBC
Hieronder zie je een clip uit het interview met Seth Meyers tijdens Late Night with Seth Meyers, dat in maart 2017 op NBC verscheen.


Bell zal terugkeren voor het derde deel in de Frozen-reeks en ze gaat binnenkort van start met de opnames voor Molly and the Moon, een musicalfilm van Carter Bays en Craig Thomas en met acteur Jonathan Groff.

Clip
Hieronder zie je een clip uit de film CHiPS die je op Pathé Thuis kunt streamen.



NieuwsFilm

meest populair