CHIPS (2017)

Chip Happens

Remake van de gelijknamige misdaadserie rondom de Californische motorpolitie mikt vooral op onderbroekenlol.
play

4,5 details

  • 100 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Drama
  • Misdaad
  • Verenigde Staten
100 Min Verenigde Staten

De avonturen van twee motoragenten van de California Highway Patrol, terwijl ze hun rondes maken op de snelwegen van Los Angeles.

Regie
Dax Shepard
Cast
Kristen Bell, Vincent D'Onofrio, Michael Peña, Maya Rudolph, Justin Chatwin, Dax Shepard, Rosa Salazar, Adam Brody, Richard T. Jones, Ben Falcone, Ryan Hansen, Jessica McNamee, Adam Rodriguez, Jane Kaczmarek, Jackie Tohn, Angelique Kenney.
Release
23.03.2017
Release NL
23.03.2017
Release DVD
23.08.2017

Filmtotaal Recensie

Regie[/i] Dax Shepard | [b]Cast: Michael Peña (Frank 'Ponch' Poncherello), Dax Shepard (Jon Baker), Jessica McNamee (Lindsey Taylor), Adam Brody (Clay Allen), Ryan Hansen (Brian Grieves), Kristen Bell (Karen), Vincent D'Onofrio (Vic Brown), Rosa Salazar (Ava) e.a. | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2017

Naast de reboot van de populaire tienerserie Power Rangers is er deze week nog een andere televisieserie van weleer die een terugkeer vindt op het witte doek. Waar de nieuwe versie van Power Rangers zichzelf serieuzer neemt dan het bronmateriaal ooit bedoelde, kiest Chips juist voor de tegenovergestelde richting. De gelijknamige misdaadserie rondom twee Californische motoragenten, die in de late jaren zeventig en vroege jaren tachtig zes seizoenen op de televisie te zien was, krijgt een uiterst melige bewerking voor de bioscopen. Zowel de regie als het script komt uit de koker van Dax Shepard, die eveneens een van de hoofdrollen voor zijn rekening neemt.

Zoals in de meeste komische politiefilms het geval is, vormen twee tegenpolen het centrale duo. De roekeloze FBI-agent, gespeeld door Michael Peña, wordt na een niet helemaal volgens de boekjes verlopen missie onder de naam Frank 'Ponch' Poncherello ondergebracht bij de motorpolitie om een corrupte diender op te sporen. Tijdens zijn speurtocht wordt hij gekoppeld aan de grootste minkukel van het korps, de door Shepard gespeelde Jon Baker. De aan lager wal geraakte motorcrosser probeert een carrièreswitch te maken naar politieagent in een laatste poging zijn volledig ontspoorde huwelijk uit het slop te trekken.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

CHIPS Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

CHIPS

acties