Trailer buddy cop-komedie 'CHiPs'!

Trailer buddy cop-komedie 'CHiPs'!

De tv-serie remake met Dax Shepard en Michael Pena.

De eerste trailer voor de komedie CHiPs is door Warner Bros. Pictures online gezet. Tevens verscheen een eerste poster voor de actiekomedie gebaseerd op de gelijknamige tv-serie welke werd uitgezonden van 1977 tot en met 1983. Check de beelden hieronder!

De hoofdrollen in de R-rated actiekomedie zijn voor de acteurs Dax Shepard (Hit & Run) en Michael Peña (End of Watch) en de synopsis luidt als volgt: Jon Baker (Shepard) en Frank "Ponch" Poncherello (Peña) zijn net gestart bij de California Highway Patrol (CHP) in Los Angeles, maar wel om verschillende redenen. Baker is een professionele motorracer die zijn leven en huwelijk weer op de rit probeert te krijgen. Poncherello is een suffe undercover agent die onderzoek doet naar een multi-miljoenen overval waarbij mogelijk CHP-collega's zijn betrokken. Het groentje en de pro bundelen de krachten, maar ze clashen vaker dan dat ze samenwerken.


In Dax Shepards CHiPs zijn er ook rollen voor onder meer Rosa Salazar (The Maze Runner: The Scorch Trials), Adam Brody (Yoga Hosers), Kristen Bell (Bad Moms) en Vincent D'Onofrio (Daredevil). Vanaf 23 maart in de Nederlandse bioscoop. Het affiche:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair