Serieverfilming 'CHiPs' wordt R-rated comedy

Serieverfilming 'CHiPs' wordt R-rated comedy

Dax Shepard en Michael Pena spelen de hoofdrollen in de filmversie van de populaire serie uit de jaren '70.

Volgend jaar krijgt niet alleen Baywatch een filmversie, maar ook de klassieke actieserie CHiPs uit de jaren '70. In tegenstelling tot Baywatch, die zich meer richt op slapstick-comedy, zal CHiPs een wat serieuzere en volwassen toon hebben.

Dax Shepard en Michael Pena spelen in de film de rollen van Jon en Ponch, de twee California Highway Patrol-agenten uit de oorspronkelijke serie. Shepard regisseerde de film zelf. Tijdens een interview met Entertainment Weekly van afgelopen week bevestigde hij dat de film niet alleen een R-rating zal krijgen in Amerika, maar dat hij trots is op zijn vunzige interpretatie van de serie:

"De film zit vol met naakte vrouwen. Maar waarschijnlijk is niemand in de film meer naakt dan ikzelf. De film zit vol met volwassen thema's, seks en vieze woorden."

Shepard liet daarnaast weten dat de film geen volwaardige spoof is, maar meer een semi-serieuze toon heeft in de trant van films als Bad Boys en Lethal Weapon.

Vincent D´Onofrio speelt in de film de schurk, een voormalige LAPD-agent die nu de leider is van een bende autodieven. Naast de eerder genoemde acteurs zien we in CHiPs ook acteurs zoals Wilmer Valderrama, Adam Brody, Rosa Salazar, Kristen Bell, Kal Penn, David Koechner en Jane Kaczmarek.

CHiPs draait vanaf 24 maart 2017 in de Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse release weten we helaas nog niks.



NieuwsFilm

meest populair