Deze acteurs worden gelinkt aan de hoofdrollen in de live-action 'The Legend of Zelda'

Deze acteurs worden gelinkt aan de hoofdrollen in de live-action 'The Legend of Zelda'

Sony en Nintendo willen voor meer game-verfilmingen gaan na het grote 'Mario'-succes.

Disney doet al jarenlang aan live-action remakes en ook verschijnen er alsmaar meer films gebaseerd op geliefde videospellen. Nintendo en Sony komen daarom met een combinatie van de twee en beginnen nu aan een live-action film van Zelda.

Vorig jaar was The Super Mario Bros. Movie nog een ongelofelijke hit. Niet alleen werd deze sterk onthaald, ook bracht deze wereldwijd maar liefst meer dan 1 miljard dollar op. Niet zo heel gek dus, dat Nintendo meer games om gaat toveren tot films.

Zelda
Nu is dus The Legend of Zelda aan de beurt. De Sony-CEO, Kenichiro Yoshida, liet al weten dat er aan het project gewerkt wordt en dat het trouw zal zijn aan de videospellen. Verder wordt alles nog behoorlijk geheim gehouden.

Wel hebben we al verschillende namen voorbij horen komen. Zo wordt niemand minder dan Spider-Man-ster Tom Holland gelinkt aan de rol van Link, terwijl Euphoria-actrice Hunter Schafer in verband wordt gebracht met de hoofdrol, dus die van Zelda.

Reactie
Shigeru Miyamoto, een van de grote bazen bij Nintendo, liet zich er nog niet zo heel lang geleden over uit: "Voor 'The Legend of Zelda' gaan we in zee met Avi Arad, die al de nodige mega-hits heeft gemaakt".



"We zijn al begonnen aan de film, maar het zal nog wel even duren voordat deze voltooid is. Het wordt in ieder geval iets heel moois en ik kan niet wachten om dit werk met de wereld te delen". Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair