Christian Bale ging helemaal uit zijn plaat tijdens opnames van zijn 'Terminator'-film

Christian Bale ging helemaal uit zijn plaat tijdens opnames van zijn 'Terminator'-film

Tijdens de opnames van de film 'Terminator: Salvation' ging het mis.

In 2009 kwam de film Terminator: Salvation uit. De film werd prima ontvangen voor een sequel, maar daar ging het eigenlijk helemaal niet over. Het ging namelijk vooral over een ruzie die ontstaan was op de set tijdens de opnames.

Die desbetreffende ruzie ging tussen hoofdrolspeler Christian Bale en cameraman Shane Hurlbut. Volgens Bale liep Hurlbut recht voor hem langs terwijl Bale bezig was een scène op te nemen.

Tirade
Hurlbut ging even checken of het licht wel goed was voor de scène. Dat was volgens Bale onnodig, zeker omdat de take nu onbruikbaar was geworden vanwege het feit dat Bale volledig uit zijn concentratie werd gehaald.

Audio van het moment werd gelekt en dit ging meteen viral. Zo schreeuwde Bale onder meer 'Think for one second, what the fuck are you doing' en nadat Hurlbut geantwoord had dat hij het licht ging checken, riep Bale 'Oh good for you! And how was it? I hope it was fucking good, because it's useless now, isn't it!'.

Excuses
De tirade van Bale duurde ongeveer vier(!) minuten, waarna hij stopt. Bale dreigt ook te stoppen met de opnames van de film als Hurlbut nog een keer zoiets flikt. Hij zegt dan klaar te zijn met Hurlbut op professioneel vlak.


Niet veel later kwam Bale terug op zijn tirade en zei hij extreem veel spijt te hebben van zijn actie. Hij was in het moment te ver gegaan en had te extreem gereageerd. Hij zei ook dat hij Hurlbut zelf al gesproken had en dat alles weer goed was tussen de twee.

Bijval
Bale kreeg bijval van andere acteurs en actrices die zeiden dat het extreem vervelend kan zijn als iemand door je gezichtsveld loopt terwijl je een (emotionele) scène aan het opnemen bent.


Onder andere Sharon Stone heeft het opgenomen voor Bale. Omdat Bale een zogeheten method actor is, iemand die zijn eigen ervaringen gebruikt om zo goed mogelijk een personage neer te zetten, kan zoiets extra hard aankomen.

NieuwsFilm

meest populair