Sandra Bullock weet Netflix helemaal te veroveren met haar leukste film

Sandra Bullock weet Netflix helemaal te veroveren met haar leukste film

The Proposal uit 2009 is misschien wel de leukste van Sandra Bullock en Ryan Reynolds.

De komedie The Proposal staat sinds een paar dagen op Netflix en veel kijkers weten de film gelijk te vinden. De komediehit met Sandra Bullock en Ryan Reynolds komt binnen op een achtste plaats en zal vast nog wel stijgen.

The Proposal uit 2009 komt van regisseur Anne Fletcher (27 Dresses) en Netflix omschrijft de film met woorden als "charmant" en "geestig". Naast Bullock en Reynolds zijn er rollen voor Malin Åkerman, Craig T. Nelson, Mary Steenburgen en Betty White.

Wisselend ontvangen
Met een box office-omzet van 317,4 miljoen dollar was de komedie een grote hit. De ontvangst op de Tomatometer is wat mager met 45 procent, maar het publiek smult van de film gezien de 6,7/10 op de IMDb en een 3,3 op Moviemeter.

"Sandra Bullock en Ryan Reynolds vertonen veel chemie, maar ze worden in de steek gelaten door de toewijding van The Proposal aan een standaard formule," aldus de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je The Proposal (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Als ze dreigt haar visum kwijt te raken met uitzetting tot gevolg, dwingt een ergerlijke hoofdredactrice haar ondergewaardeerde assistent om met haar te trouwen.

NieuwsFilm

meest populair