Gillian Anderson veroorzaakt veel ophef na Golden Globes door supervrouwelijke jurk

Gillian Anderson veroorzaakt veel ophef na Golden Globes door supervrouwelijke jurk

Gillian Anderson vraagt aandacht voor seksualiteit in een maagdelijk witte japon vol yonis.

Op de Golden Globe Awards had Gillian Anderson misschien wel de meest besproken jurk aan. Ze veroorzaakte in elk geval veel ophef met haar maagdelijk witte japon en haar aandacht voor vagina's.

De knappe actrice uit de populaire scifi-serie X-files en The Pale Blue Eyes zei over de supervrouwelijke japon: "Ik voel me comfortabel in mijn jurk. Het is een samenwerking met Gabriela Hearst en mijn wellness-merk G-spot."

Allemaal yonis
In de onderstaande YouTube-video van Extra vertelde ze: "Op de jurk zijn allemaal yonis geborduurd. Per yoni was 3,5 uur nodig, dus bij elkaar zit hier meer dan 150 uur borduurwerk."

De jurk is toepasselijk voor haar werk. Ze is namelijk te zien in de serie Sex Education en heeft een podcast over seksualiteit. Intussen doet ze al jaren zoveel mogelijk aan seksuele voorlichting om het onderwerp te normaliseren.

Moeilijk onderwerp
Daarnaast is de 55-jarige actrice ook te zien in The Crown. Volgens kijkers heeft zij de mooiste jurk van de avond. Anderen zijn dol op haar wijze van doen. De ster heeft in elk geval stijl en klasse - en maakt een moeilijk onderwerp bespreekbaar.



NieuwsFilm

meest populair