Guy Ritchie's nieuwste oorlogsfilm met Henry Cavill komt eerder uit dan verwacht

Guy Ritchie's nieuwste oorlogsfilm met Henry Cavill komt eerder uit dan verwacht

'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' is deze lente al in de bioscopen te bewonderen.

De verwachtingen voor de nieuwe Tweede Wereldoorlog-film Ministry of Ungentlemanly Warfare zijn hooggespannen. Met regisseur Guy Ritchie (Sherlock Holmes en The Covenant) aan het roer en producer Jerry Bruckheimer aan zijn zijde belooft het een waar oorlogsspektakel te worden. Nu de releasedatum bekend is geworden, blijkt dat we niet lang meer hoeven te wachten

Guy Ritchie heeft voor de film een indrukwekkende cast weten te verzamelen. Naast Superman Henry Cavill spelen Alan Ritchson (Fast X), Alex Pettyfer (Magic Mike), Hero Fiennes (The Woman King) en Henry Golding (The Gentlemen).

De release
De opnames van de film zijn inmiddels afgerond en gelukkig hoeven we niet lang op een release te wachten. The Ministry of Ungentlemanly Warfare verschijnt deze lente op 19 april wereldwijd in de filmtheaters.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare is een oorlogsfilm over een kleine groep soldaten. Het verhaal is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, waarin een geheime organisatie centraal staat die werd gevormd door Winston Churchill.

Ungentlemanly
De soldaten werden tijdens de Tweede Wereldoorlog door het Britse leger gerekruteerd om de nazitroepen achter de vijandelijke linies aan te vallen. De speciale eenheden zaten vol met boeven en schurken en de gebruikte technieken werden daarom als 'ungentlemanly' beschreven.



NieuwsFilm

meest populair