Veelbelovende scifi-film 'Mickey 17' van kalender en 'Godzilla x Kong' verschijnt eerder

Veelbelovende scifi-film 'Mickey 17' van kalender en 'Godzilla x Kong' verschijnt eerder

We zullen langer moeten wachten op een blockbuster maar krijgen er wel iets voor terug.

Goed en slecht nieuws voor de cinefielen onder ons. We zullen langer moeten wachten op Bong Joon-ho's Mickey 17, maar gelukkig verschijnt Godzilla x Kong: The New Empire van Adam Wingard wel eerder dan verwacht.

Joon-ho wist hoge ogen te gooien met Parasite, die sterk werd onthaald, zowel door de filmcritici en 'gewone bioscoopgangers'. Ook won zijn film prestigieuze filmprijzen, waaronder zelfs meerdere Oscars. Niet zo heel gek dus, dat de nodige filmfanaten uitkijken naar Mickey 17.

Vertraging
Helaas zullen we langer moeten wachten op deze sciencefictionfilm. De reden hiervoor is onbekend, al lijkt het te komen door de maandenlange stakingen die nog niet zo heel lang geleden plaatsvonden in Hollywood.

De veelbelovende Mickey 17 is zelfs volledig van de releasekalender gehaald. De film, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Edward Ashton, gaat over Mickey. Hij is een arbeider die werkt op een gekoloniseerd ijsplaneet en erachter komt dat hij zijn lichaam opnieuw gegenereerd kan worden na te sterven, mét zijn geheugen intact.

Anders
Hoewel we langer zullen moeten wachten op deze film, krijgen we daarvoor wel iets anders in de plaats, namelijk Godzilla x Kong: The New Empire. Deze blockbuster zal nu op 29 maart 2024 te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair