Volgens Shannen Doherty verwoestte deze film haar complete carrière

Volgens Shannen Doherty verwoestte deze film haar complete carrière

De actrice baalt flink van het floppen van deze film aan de kassa...

We horen nauwelijks iets van Shannen Doherty en dat heeft volgens de actrice een reden. Ze is ervan overtuigd dat één specifieke film haar carrière volledig heeft verwoest.

Hoewel Shannen Doherty haar hoogtijdagen beleefde met haar rollen in Charmed en Beverly Hills, 90210, blijft het de laatste jaren akelig stil vanuit de actrice.

Mallrats
In een aflevering van haar podcast Let's Be Clear gaat ze in gesprek met regisseur Kevin Smith over een heuse cultklassieker: Mallrats.

Volgens Doherty is dit de film die haar carrière heeft verwoest, want de film draaide gigantisch verlies aan de kassa. De actrice denkt dat zij de schuld ervoor heeft gekregen.

'Bruut'
"Mensen dachten letterlijk dat ik de film droeg, dus het was een mislukking aan de kassa en dat lag volledig aan mij", onthult Doherty. "Er was geen filmcarrière voor mij daarna en dat was heel erg bruut."



Mallrats is een komediefilm die dient als prequel voor Clerks. Het draait om twee vrienden, Brodie en TS, die hun dag doorbrengen in een winkelcentrum nadat ze door hun vriendinnen zijn gedumpt.

NieuwsFilm

meest populair