Josh Hutcherson reageert op vraag of hij terugkeert als Peeta voor meer 'Hunger Games'-avonturen

Josh Hutcherson reageert op vraag of hij terugkeert als Peeta voor meer 'Hunger Games'-avonturen

De acteur geeft de hoop niet op, maar de kans lijkt toch klein...

Twee maanden geleden verscheen de nieuwste Hunger Games-film, genaamd The Ballad of Songbirds and Snakes. Het gaat hier om een prequel, maar komt er eigenlijk ooit nog eens een een sequel van Peeta en Katniss aan? Hier laat Josh Hutcherson zich nu over uit.

De acteur speelde een van de hoofdrollen, namelijk die van Peeta. Tijdens een recent interview werd hij gevraagd of hij zou willen terugkeren. Zijn antwoord is duidelijk, al heeft Hutcherson wel enkele voorwaarden.

Reactie
Tijdens een gesprek met Screen Rant zei de acteur het volgende: "Zonder enige twijfel, ik zou absoluut graag terugkeren. Als we de hele originele groep weer bij elkaar krijgen, dus Jennifer, Liam, Woody en Elizabeth ben ik 100% 'all in'!"

Helaas lijkt de kans toch tamelijk klein dat dit (snel) zal gebeuren. Schrijfster Suzanne Collins is verantwoordelijk voor de boeken waar de films op zijn gebaseerd en zij zette een punt achter het verhaal van Katniss en Peeta met Mockingjay.

Wel of niet
Francis Lawrence, de Hunger Games-regisseur, liet al eerder weten dat hij geen Hunger Games-films wil maken als Collins daar geen boek over heeft geschreven. Als de schrijfster dus niet komt met een nieuw Katniss en Peeta-verhaal, zal het er waarschijnlijk nooit van komen.



NieuwsFilm

meest populair