Tom Cruise als superheld: is er een mogelijkheid na Warner Bros. deal?'

Tom Cruise als superheld: is er een mogelijkheid na Warner Bros. deal?'

Misschien kruipt de geliefde acteur wel in de huid van een van deze superhelden.

Gisteren kwam er nog een artikel langs over Tom Cruise, die een lucratieve deal heeft getekend bij Warner Bros. Misschien dat het dankzij deze deal eindelijk tot Edge of Tomorrow 2 komt, maar wie weet kruipt de acteur nu zelfs wel in de huid van een superheld.

Marvel en DC staan erom bekend elke keer weer de nodige grote namen te strikken voor al hun superheldenfilms. Jarenlang hopen de Cruise-fans dat hun idool ook als een superheld te zien zal zijn en hij wordt nu in verband gebracht met de volgende superhelden.

Terry Sloane
Deze superheld staat ook wel bekend als Mister Terrific en is een hoogbegaafde atleet, iets dat wel goed bij Cruise lijkt te passen. Sloane is ook een geleerde en een uitvinder. Ondanks het feit dat hij geen bovenmenselijke krachten heeft, maakt hij gebruik van zijn intelligentie en gevechtsvaardigheden om misdaad te bestrijden.

Blackhawk
Een andere superheld die waaghals Cruise op het lijf geschreven lijkt te zijn is Blackhawk. Deze mysterieuze superheld is de leider van een team van luchtacrobaten en avonturiers. Zij vechten tijdens de Tweede Wereldoorlog tegen nazi-vijanden tijdens luchtgevechten en andere heldhaftige missies.


Human Target
Er bestaan meerdere versies van deze superheld, maar de bekendste is Christopher Chance, een meester in vermommingen. Hij weet elke keer weer zijn identiteit te verbergen om zo zijn cliënten te beschermen en uit gevaarlijke situaties te redden. Chance is dan ook een populaire bodyguard en detective.

The Question
Net zoals Human Target, bestaan er verschillende varianten van deze superheld. De geliefdste versie is die van Vic Sage, eveneens een detective, maar ook een vechtersbaas. Hoewel hij het zonder superkrachten moet doen, heeft hij een hekel aan criminaliteit en onrecht, waardoor hij rechtvaardigheid probeert te brengen in een wereld van corruptie en samenzweringen.

Pariah
Pariah, ook wel bekend als Dr. Kell Mossa, veroorzaakt per ongeluk een ramp, waardoor meerdere parallelle werelden in het multiversum vernietigd worden. Als gevolg hiervan wordt de superheld vervloekt, om getuige te zijn van elke realiteit die ten onder gaat, al probeert hij dit te voorkomen. Dit personage speelde een belangrijke rol in de geliefde stripboekenreeks 'Crisis on Infinite Earths'.



NieuwsFilm

meest populair