Haaien in een vliegtuig in ijzingwekkende trailer 'No Way Up'

Haaien in een vliegtuig in ijzingwekkende trailer 'No Way Up'

Dit lijkt een beetje op een mix tussen '47 Meters Down' en 'The Grey'.

Menig filmfanaat zal bij het lezen van de titel van het artikel waarschijnlijk denken dat dit een nieuwe film is van de studio The Asylum, bekend van o.a. Sharknado en Mega Shark vs Giant Octupus. Toch is No Way Up iets 'geloofwaardiger'.

The Asylum focust zich op lowbudgetfilmproducties, gebaseerd op dezelfde thema's als big-budgetfilm, waardoor deze ook wel mockbusters worden genoemd. Toch zijn de films van deze studio altijd (kleine) financiële successen, waardoor regisseur Claudio Fäh het deze keer probeert met zijn No Way Up.

Verhaal
De synopsis van de film is niet al te ingewikkeld: een krakkemikkig vliegtuig ontploft wanneer een vogel in een van de motoren terecht komt. Meerdere mensen komen om in de ontploffing, maar sommigen overleven de crash.

Helaas belanden ze dan van de regen in de drup. Het vliegtuig stort neer in de Grote Oceaan en zakt naar de bodem. Met alsmaar minder zuurstof, moeten de overlevenden hopen dat ze gered worden, maar er is nog een groter probleem. Haaien hebben het op ze gemunt en komen het vliegtuig in, waarin het water alsmaar stijgt...

Trailer
Fäh, o.a. bekend van de serie Wilder, ging voor zijn No Way Up voor een R-rating, waardoor we dus de nodige en waarschijnlijk bloederige scènes kunnen verwachten. Het is vooralsnog onbekend wanneer de film in Nederland te zien zal zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair