Events & Festivals

Winnaars AFFF bekend!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Ruben Heijloo op 19.04.2008 om 21:28 in Events & Festivals
[header]Tijdens de slotceremonie van het 24e Amsterdam Fantastic Film Festival zijn de winnaars van de juryprijzen bekend gemaakt. De Black Tulip Award werd toegekend aan Timecrimes. Regisseur Nacho Vigalondo kon helaas niet aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen, maar liet middels een videoboodschap weten erg blij te zijn met deze prijs. [/header]
Tijdens de slotceremonie van het 24e Amsterdam Fantastic Film Festival zijn de winnaars van de juryprijzen bekend gemaakt. De Black Tulip Award werd toegekend aan Timecrimes. Regisseur Nacho Vigalondo kon helaas niet aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen, maar liet middels een videoboodschap weten erg blij te zijn met deze prijs.

De Zilveren Méliès voor beste Europese fantastische film werd door de winnende regisseur Gonzalo Lopez Gallego (foto) in ontvangst genomen voor zijn King of the Hill. Een zeer enthousiaste Ivan Nunez Lopez nam de nominatie voor beste Europese korte fantastische film in ontvangst voor De Overkant.

Deze winnaars zijn op 20 april te zien op het AFFF.

Zilveren Méliès:
16:00 KING OF THE HILL, Tuschinski 4
15:50 THE SUBSTITUTE (voorafgaand DE OVERKANT), Tuschinski 5
16:10 [REC], Tuschinski 6

Black Tulip:
18:00 TIMECRIMES, Tuschinski 4
17:50 5 CENTIMETRES PER SECOND (i.c.m. VOICES OF A DISTANT STAR), Tuschinski 5
18:10 THE SIGNAL, Tuschinski 6

(bron: AFFF)

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Colonel_Kurz

Avatar

King of the Hill? Huh? Vrij waardeloze, zinloze film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair