Vinger op de pauzeknop: dook Thor al op in 'The Incredible Hulk'?

Vinger op de pauzeknop: dook Thor al op in 'The Incredible Hulk'?

Fans weten het zeker: de spierbundel komt razendsnel voorbij in de blockbuster.

Het komt wel vaker voor dat regisseurs een 'easter egg' verstoppen in een van hun films. Deze zijn lang niet altijd even makkelijk te spotten, maar zijn wel leuk om op zoek naar te gaan. Zit er ook zo'n moment in The Incredible Hulk?

Voordat Mark Ruffalo in de huid kroop van Bruce Banner/Hulk, nam Edward Norton de rol op zich in The Incredible Hulk in 2008. Norton was een van de eerste acteurs die in de huid mocht kruipen van een geliefde Marvel-superheld, maar het lijkt erop dat er een andere superheld in zijn film zit.

Goed kijken
De eerste superhelden die geïntroduceerd werden in het MCU waren Hulk, Iron Man en Thor. Laatstgenoemde wordt al jarenlang gespeeld door Chris Hemsworth en was voor de eerste keer te zien in Thor in 2011, maar de vraag is of dit wel echt de eerste keer was.

Toen The Incredible Hulk in 2008 verscheen was het natuurlijk al lang bekend bij Marvel dat enkele jaren later Thor zijn opwachting zou maken in het MCU. Sommige fans zeggen dan ook dat hij in de blockbuster zit over de groene superheld en misschien hebben ze wel gelijk.

Scène
Het gaat hier om de scène wanneer Hulk samen met Betty Ross in een grot schuilt voor de regen en het onweer. Er zijn enorm veel bliksemschichten in de lucht te zien, maar dat is niet het enige dat opvalt. Als je goed kijkt lijkt er namelijk ook een persoon uit de lucht te vallen.



De nodige kijkers pauzeerden dit moment in de hoop erachter te komen waar dit precies om ging en of ze konden zien wie het was. Hoewel het nooit werd bevestigd door Marvel of het hier om Thor gaat en dus gewoon pure toeval lijkt te zijn, houdt menig fan nog steeds vol dat dit 'het eerste optreden' was van de dondergod.

Bekijk het moment in kwestie hieronder vanaf 7:39 zelf terug



NieuwsFilm

meest populair