Deze compleet vergeten film met Scarlett Johansson verovert Netflix opeens helemaal

Deze compleet vergeten film met Scarlett Johansson verovert Netflix opeens helemaal

De kleine komedie met grote sterren doet het opvallend goed op Netflix

Na de grote Iron Man-films maakte regisseur Jon Favreau de kleine, maar vermakelijke komedie Chef. Sinds een paar dagen staat de film op Netflix en heeft al de zesde plek in de Netflix Top 10 te pakken.

Chef komt uit 2014 en naast de regie speelt Favreau ook de hoofdrol. Netflix omschrijft de komedie met woorden als "aangrijpend" en "feelgood". Naast Favreau zie je ook sterren als Sofía Vergara, John Leguizamo, Scarlett Johansson, Oliver Platt, Bobby Cannavale, Dustin Hoffman en Robert Downey Jr.

Sterk ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat Chef op een prima 87 procent en de IMDb noteert een 7,3/10 na maar liefst 228 duizend stemmen. FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven was iets minder te spreken, gezien zijn recensie met 2,5 ster.

"Chef heeft volop kwaliteiten, maar ze zijn helaas vrijwel allemaal bedolven onder een flinke laag zoetigheid," schreef Thierry in 2014.

Nu op Netflix
Wil je Chef graag even meepakken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Als chef-kok Carl Caspers plan mislukt om een restaurant in Los Angeles te openen, keert hij terug naar Miami en opent een zogenaamde 'food truck'.

NieuwsFilm

meest populair