Jason Momoa wordt definitief aan de kant gezet: Lisa Bonet regelt echtscheiding in een dag

Jason Momoa wordt definitief aan de kant gezet: Lisa Bonet regelt echtscheiding in een dag

Jason Momoa en Lisa Bonet zijn gescheiden na bijna 20 jaar samen te zijn geweest

Twee jaar nadat Lisa Bonet en Jason Momoa hun relatiebreuk aan de pers mededeelden is het echt zover: het koppel is echt uit elkaar.

Naar verluidt vond Lisa Bonet de geruchten rond de handtastelijkheden van Jason Momoa en Amber Heard op de set van Aquaman 2 niet amusant. Lisa diende recent de echtscheidingspapieren definitief in en binnen een dag was het goedgekeurd.

Gedeelde voogdij
De 56-jarige actrice uit The Cosby Show en de 44-jarige acteur uit Dune spraken gedeelde voogdij af voor hun dochter Lola van 16 jaar oud en hun zoon Nakoa-Wolf van 15 jaar oud. Ze weigerden verdere alimentatie. Elk van hen draagt de kosten van hun kinderen zelf.

Jason Momoa was als kind al verliefd op Lisa en zodra ze elkaar ontmoetten in 2005 was het meteen raak. Ze schijnen al vanaf oktober 2020 apart te leven van elkaar, maar kondigden hun echtscheiding pas in maart 2022 aan.

Pandemie en lockdown
Kennelijk kon de pandemie hun gebroken huwelijk gemakkelijk verhullen. En misschien kwam die echtscheiding wel door lockdown door COVID19. Foto's van het gezin staan hier in het artikel van Daily Mail. In de onderstaande YouTube-video van US Weekly wordt meer verteld.NieuwsFilm

meest populair