Originele Ghostbusters plus ander bekend gezicht op promo 'Frozen Empire'

Originele Ghostbusters plus ander bekend gezicht op promo 'Frozen Empire'

Geen Harold Ramis, maar wel Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson én Annie Potts...

Ghostbusters: Frozen Empire, het directe vervolg op Ghostbusters: Afterlife (2021) en officieel ook op Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989) verschijnt eind maart bij ons in de bioscoop.

Het nieuwste nummer van 'Empire Magazine' gunt de film een prominente plaats op de cover. En je kan zelfs kiezen uit twee verschillende. Onderaan dit artikel kun je de covers bekijken.

Nieuwe en oude generatie
De eerste bevat de terugkerende Afterlife-personages van Gary Grooberson (Paul Rudd) en de familie Spengler: Phoebe, Trevor en Callie (gespeeld door Mckenna Grace, Finn Wolfhard en Carrie Coon).

Maar de andere bevat de originele Ghostbusters Peter Venkman, Ray Stantz en Winston Zeddemore (gespeeld door Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson). Ze worden vergezeld door Annie Potts als receptioniste Janine Melnitz, maar zij lijkt deze keer ook geschikt als Ghostbuster!

Wisseling van de wacht
Aanvankelijk werd gedacht dat Jason Reitman (zoon van de originele bedenker wijlen Ivan Reitman) opnieuw zou gaan regisseren, maar die eer gunt hij nu aan Gil Kenan. Ze schrijven wel samen het scenario.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair