Mysterieuze film met Nicolas Cage krijgt bijzonder griezelige teaser trailer

Mysterieuze film met Nicolas Cage krijgt bijzonder griezelige teaser trailer

"Zeg jij nog steeds je gebeden? Onze gebeden beschermen ons van de duivel."

Een nieuwe horror-thriller van onafhankelijk distributiehuis Neon heeft zijn eerste teaser trailer gekregen en het is nogal griezelig te noemen. De film heet Longlegs en wordt geschreven en geregisseerd door Oz Perkins.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Hollywoodlegende Nicolas Cage, en Maika Monroe (Honey Boy, Watcher). Cage produceert de film ook, die een jaar geleden werd gefilmd in Vancouver.

Teaser trailer
De trailer, die je hieronder kunt zien, toont een shot dat van bovenaf lijkt gefilmd. We zien agenten een schuur binnenbreken, waar ze een kruis op de vloer vinden. Daaronder opent een luik naar een kelder. De voice-over vraagt ons of we nog steeds bidden, want "onze gebeden beschermen ons van de duivel."

Bijzonder griezelig dus, wat ook wel bij het verhaal past. Monroe speelt namelijk een FBI-agente die een aantal seriemoorden onderzoekt, waarbij ze occulte praktijken ontdekt en leert dat ze zelfs een persoonlijke band heeft met de moordenaar.

Releasedatum
Longlegs wordt dit jaar nog verwacht, maar een precieze releasedatum is vooralsnog uitgebleven. Intussen is het nog wachten op een echte trailer die meer van het verhaal en de sterren zal laten zien.



NieuwsFilm

meest populair