Twee van de populairste acteurs van dit moment vanaf deze week samen in bios

Twee van de populairste acteurs van dit moment vanaf deze week samen in bios

Adam ontmoet een mysterieuze buurman waar hij een relatie mee krijgt, ondertussen wordt hij getrokken naar de stad waar hij opgroeide en het huis waar zijn ouders woonden; daar lijkt niks veranderd in al die jaren.

Andrew Scott is momenteel één van de meest gewilde TV-acteurs. Paul Mescals carrière is met het fantastische Aftersun van vorig jaar ook in een stroomversnelling gekomen. Nu zijn de twee Ieren samen te zien in de zevende speelfilm van Andrew Haigh: All of Us Strangers.

Beide acteurs hebben de afgelopen tijd laten zien wat voor diverse karakters ze kunnen neerzetten. Met All of Us Strangers weten ze toch weer nieuwe terreinen te ontdekken.

Synopsis
Adam woont in Londen in een bijna lege torenflat. Op een avond ontmoet hij bij toeval zijn mysterieuze buurman Harry, die het ritme van zijn dagelijkse sleur doorbreekt. Terwijl er een relatie tussen hen ontstaat, is Adam veel bezig met herinneringen aan het verleden.

Hij voelt een drang om naar de stad waar hij opgroeide te gaan en het huis waar zijn ouders woonden te bezoeken. Daar lijkt het alsof er niks is veranderd sinds de dag dat ze stierven, 30 jaar geleden.

tussenkopje 2
In de trailer zien we dat dit een subtiel meesterwerkje gaat worden over verdriet en eenzaamheid met twee geweldige Ierse acteurs 'at the top of their game'.


All of Us Strangers is vanaf 25 januari overal te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair