Trailer voor 'Wicked Little Letters': "De Britse komedie van het jaar"

Trailer voor 'Wicked Little Letters': "De Britse komedie van het jaar"

Met grote namen als Olivia Colman en Jessie Buckley moet je deze eigenlijk wel op je 'te kijken'-lijstje zetten.

De nieuwe trailer van Wicked Little Letters is online verschenen en deze verdient het om wel eventjes gedeeld te worden. De film wordt namelijk door de nodige filmcritici beschreven als de Britse komedie van het jaar.

De film speelt zich af in het Britse badplaatsje Littlehampton, dat wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven. Wat begint als een klein onschuldig iets, wordt alsmaar groter en steeds meer dorpsbewoners ontvangen grove brieven.

Schuldig
Iedereen wil erachter komen wie nu eigenlijk de schuldige is, al verwacht bijna iedereen dat het gaat om de vrijgevochten en grofgebekte Rose. Als gevolg hiervan zou zij wel eens de voogdij over haar dochtertje kunnen kwijt raken.

Een race tegen de klok begint om haar onschuld te bewijzen. Rose staat er gelukkig niet alleen voor, aangezien ze kan rekenen op de hulp van enkele vrouwen uit het dorp, die samenwerken om de waarheid boven tafel te krijgen.

Cast
De film werd gemaakt door Thea Sharrock, eveneens bekend van Me Before You. Zij wist grote sterren voor Wicked Little Letters te strikken, namelijk de met een Oscar bekroonde Olivia Colman en de geliefde Jessie Buckley. Bekijk de eerste beelden hieronder.


De film werd tot nu toe sterk onthaald. Zo scoort het zwarte komedie-mysterie op dit moment een hele nette 7,5 op IMDb. Wicked Little Letters zal vanaf 7 maart in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair