Onder deze voorwaarde keert Dolph Lundgren terug als He-Man

Onder deze voorwaarde keert Dolph Lundgren terug als He-Man

Als zijn 'pak' wordt aangepast zal de acteur er over nadenken.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Dolph Lundgren, die het jammer vindt dat hij niet meer te zien is Aquaman and the Lost Kingdom (daarover lees je hier meer). Nu laat hij zich weer uit over een eventuele terugkeer als He-Man.

Lundgren heeft al heel wat iconische rollen gespeeld, zoals die van Ivan Drago in het Rocky-universum. Hij keerde terug als dit personage in de Creed-films, waardoor fans zich nu afvragen of hij misschien ook interesse heeft om een andere rol wederom te spelen.

He-Man
Lundgren speelde He-Man in de live-action Masters of the Universe-film die in 1987 verscheen. Een hele tijd geleden dus, maar toch stelt de acteur een terugkeer niet volledig uit. Toen hij hier recentelijk naar werd gevraagd zei hij het volgende.

"Opnieuw in de huid kruipen van He-Man, maar dan een oudere versie? Ik weet het nog niet zo zeker. Mocht het ervan komen, dan moet mijn kostuum wel aangepast worden!" grapt Lundgren. "Deze was destijds zo dun als een postzegel, dus daar moeten wel een paar lagen aan toegevoegd worden".

Andere rol
Hoewel de kans klein lijkt, zegt Lundgren niet nee. Zelf zou hij liever een andere oude rol opnieuw spelen, namelijk die van The Punisher, die hij in 1989 neerzette. Hij liet al eerder weten hier interesse in te hebben, maar de vraag is natuurlijk of het ooit nog zal komen van een van deze twee rollen.



NieuwsFilm

meest populair