Tom Holland blijkt een werkloze, slechte grappenmaker: "Hart ligt wel bij actie"

Tom Holland blijkt een werkloze, slechte grappenmaker: "Hart ligt wel bij actie"

Tom Holland ontving met 'The Crowded Room' een nominatie voor de Critics Choice Award en blijkt een werkloze, slechte grappenmaker

Tom Holland heeft eens laten vallen dat hij een hekel heeft aan Hollywood. Maar door zijn nominatie voor The Crowded Room was hij wel aanwezig bij de Critics Choice Award.

De ster vertelde daar aan Access Hollywood eigenlijk een slechte grappenmaker te zijn. Hij zei over zijn eigen superheldenfilms: "Spiderman komt elke keer omhoog als ik door Netflix scroll. En ik heb dan altijd hetzelfde slechte grapje."

Slechte grappenmaker
Hij vervolgde met: "Ik zeg dan: Ik hoorde dat deze film goed is. De hoofdrolspeler moet geweldig zijn. Laten we er 10 minuten naar kijken en eens zien wat het is. Maar niemand lacht daarom."

Tom zei over zijn verschillende rollen: "Ik vind dit werk heerlijk, omdat ik lekker kan variëren en nieuwe dingen op kan pakken. Maar mijn hart ligt wel bij het actie-genre. Daar kijk ik ook het liefst naar."

Nog werkloos
Hij vertelde werkloos te zijn. Iets dat hij graag wilde, want hij wilde een jaar pauze na alle intensieve rollen. Hij zei: "Werk is nog een groot vraagteken. Ik heb het geluk uit veel opties te mogen kiezen. Maar ik neem mijn tijd voor het vinden van het juiste project met de juiste mensen."



NieuwsFilm

meest populair