De gevechtstraining voor 'Superman: Legacy' gebeurt momenteel achter gesloten deuren

De gevechtstraining voor 'Superman: Legacy' gebeurt momenteel achter gesloten deuren

Lois Lane-actrice Rachel Brosnahan onthult dat ze niet mocht komen kijken, maar intussen stalkt ze wel haar journalistieke vrienden.

Rachel Brosnahan staat nu op het awardscircuit voor haar serie The Marvelous Mrs. Maisel, maar de actrice wordt ook veel gevraagd over de aankomende eerste film van het nieuwe DC Universe, Superman: Legacy.

Brosnahan speelt Lois Lane in de film, terwijl de rol van Superman wordt vertolkt door David Corenswet. Volgens Brosnahan zijn die laatste en regisseur James Gunn op dit moment "in Atlanta bezig met gevechtstraining."

Bijna filmen
"Ik heb James gesmeekt om mij binnen te laten en met deze wapens te pronken," gaat Brosnahan verder, terwijl ze wijst naar haar armen. "Maar het mocht nog niet baten."

Verder bevestigt ze dat de productie in maart begint met filmen. Intussen "stalk ik journalistieke vrienden van me. Ik stel ze vragen over hoe het is om in een redactiekamer te werken, en in de onderzoeksjournalistiek," aldus de actrice.

Release
De pre-productie van de film is dus volop bezig. Gunn liet eerder al weten dat "de sets worden gebouwd, de kostuums worden afgemaakt, acteurs bestuderen rollen, protheses en VFX-modellen worden gemaakt, vluchten geboekt. Daar gaan we." De film staat op de planning voor 11 juli 2025.

@hollywoodreporter #rachelbrosnahan talks preparing for her role as #loislane in #supermanlegacy at the #emmys ? original sound - The Hollywood Reporter


NieuwsFilm

meest populair