Jenna Ortega verklapt meer over 'Beetlejuice' en 'Wednesday': "Meer horror en actie"

Jenna Ortega verklapt meer over 'Beetlejuice' en 'Wednesday': "Meer horror en actie"

Jenna Ortega vertelde bij haar eerste Emmy-nominatie meer over haar aan te komen producties.

Van de week zag Jenna Ortega er adembenemend mooi uit bij de Emmy Awards. De 21-jarige ster was voor het eerst genomineerd voor een Emmy met haar rol in Wednesday.

Ze is een van de jongst genomineerden ooit in het 75-jarig bestaan van de Emmy's. Maar het voormalig Disney-sterretje werkt dan ook al meer dan 10 jaar. Zo is zij te zien in films als Yes Day en Scream. Haar nieuwe film Miller's Girl zal binnenkort te zien zijn.

Heel speciaal moment
Voor deze speciale gelegenheid koos zij voor een lieve, dromerige jurk - een kunstzinnige creatie van Dior. Ze zei: "Deze nominatie betekent heel veel voor mij. Het kwam onverwachts en ik kom van ver. Ik heb dan ook mijn moeder meegenomen om deze avond mee te maken."

Jenna treedt op als producer voor het tweede seizoen van Wednesday. Ze vertelde in de onderstaande YouTube-video van E!news: "We hebben verschillende scenario's ontvangen. We gaan richting meer horror."

Voelt als een film
Ze vervolgde met: "Het is erg leuk, want door de serie heen blijft ze hetzelfde. Dat is zo mooi aan haar. Er zitten goede one liners in. Er zit meer actie in. Alles is groter. Elke aflevering zal denk ik als een film aanvoelen."



Jenna sprak hier in deze video ook met Entertainment Tonight over het vervolg op Beetlejuice. Ze vertelde: "Het vervolg op Beetlejuice was een van de leukste ervaringen ooit. De filmset was heel praktisch. We gebruikten bijna geen CGI, waardoor het juiste gevoel er meteen is."

NieuwsFilm

meest populair