Zieke Christina Applegate vindt dat ze er slecht uitziet en verwijst naar beruchte Ozempic

Zieke Christina Applegate vindt dat ze er slecht uitziet en verwijst naar beruchte Ozempic

Na een filmcarrière die 50 jaar duurde, moet Christina Applegate het rustiger aan doen en neemt bij de Emmy awards afscheid.

Afgelopen zondag kondigde Christina Applegate een Emmy award aan. Als vanzelf kreeg deze zo geliefde ster een staande ovatie bij binnenkomst, want eigenlijk neemt ze afscheid van Hollywood.

Christine Applegate is namelijk ziek. Erg ziek. Ze lijdt aan MS, een ernstige ziekte van het centrale zenuwstelsel. Toch gaf de 52-jarige actrice uit Married with Children, Dead to Me, Anchorman en Bad Moms de leukste toespraak ooit, voordat ze overging naar de prijsuitreiking.

Noodgedwongen afscheid door ziekte
Met een lach en een traan zei ze over haar opgezwollen lijf vol medicatie: Lieve hemel, jullie maken mij te schande met mijn handicap door te gaan staan. Dat is prima, dit lichaam komt niet door Ozempic. Applaudiseer maar niet op alles wat ik doe.

Ozempic is een bekend afslankmedicijn en populair in Hollywood, terwijl het gebruik sterk afgeraden wordt. Christina zit al 50 jaar in het vak, maar moet nu gedwongen stoppen. Door MS kan zij te weinig bewegen voor de camera's.

Genomineerd voor beste actrice
In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight is haar toespraak met haar grapjes te zien. Ze was eveneens genomineerd voor haar hoofdrol in Dead to Me - een mooie opsteker voor haar bijdrage in Hollywood.



NieuwsFilm

meest populair