Officiële trailer 'Spaceman': Opnieuw verrassend acteerwerk van Adam Sandler

Officiële trailer 'Spaceman': Opnieuw verrassend acteerwerk van Adam Sandler

De acteur gaat de ruimte in voor zijn meest recente samenwerking met Netflix...

Na de eerste beelden heeft Netflix nu de volledige trailer onthuld voor hun volgende titel Spaceman met in de hoofdrol Adam Sandler. Deze verschijnt bij ons op 1 maart op de streamingdienst.

Dit wordt, na Uncut Gems, de tweede keer dat we de doorgaans plat komische Sandler in een ogenschijnlijk serieuze rol gaan zien als verloren astronaut die op meerdere fronten een strijd voert om te overleven.

Verhaalomschrijving
Sandler's personage Jakub wordt niet geconfronteerd met een invasie van buitenaardse wezens of vallende asteroïden, maar er schuilt gevaar in de lang uitgestrekte ruimte. Zijn vrouw Lenka (Carey Mulligan), is ontevreden over hun relatie, dus hij moet een weg terug naar huis zien te vinden.

Wat deze complicaties nog groter maakt, is een gigantische telepathische spin (stem ingesproken door Paul Dano). Het klinkt allemaal een beetje maf, en dat is ook zo. Hieronder kun je de volledige trailer bekijken!

De andere komiek
Regisseur Johan Renck over zijn project: "Ik wilde heel graag een optreden van Adam hebben dat niets te maken had met de Adam Sandler die we allemaal kennen. Ik denk niet dat mensen begrijpen hoe intelligent, slim en diepzinnig hij is, omdat hij altijd zo heel grappig en lief overkomt".



NieuwsFilm

meest populair