De sciencefictionfilm 'I.S.S.' krijgt gave beelden: waarom niet in de Nederlandse bioscoop?

De sciencefictionfilm 'I.S.S.' krijgt gave beelden: waarom niet in de Nederlandse bioscoop?

De nieuwe beelden beloven een waar spektakel, maar helaas kunnen wij deze niet zien...

Er wacht ons een episch avontuur met de release van I.S.S.. Alhoewel, de ambitieuze sciencefiction komt niet in Nederland uit. Toch beloven de beelden een waar ruimtespektakel.

In I.S.S. volgen we een groep astronauten die leven in het International Space Station: ISS. Terwijl er een wereldwijd conflict op aarde losbarst, moeten de zes ruimtebewoners het met elkaar zien te redden.

Cast
De groep krijgt belangrijke orders vanuit de aarde; ze moeten controle nemen over het ruimteschip voordat het te laat is.

Ariana DeBose (Wish), Chris Messina, John Gallagher Jr., Maria Mashkova, Costa Ronin en Pilou Asbaek spelen de hoofdrollen in de Amerikaanse thriller I.S.S.. De film is geregisseerd door Gabriela Cowperthwaite.

In Nederland?
Producent Bleecker Street deelt nu nieuwe beelden in de vorm van een zenuwslopend aftelmoment. Bekijk de video hieronder:



In de Verenigde Staten staat de release gepland voor 19 januari 2024, maar in Nederland komt de film helaas niet in de bioscoop. Dat gebeurt wel vaker met films. Het is even afwachten of we de film eventueel later op streaming kunnen bekijken.

NieuwsFilm

meest populair