Ryan Reynolds post heerlijk mysterieuze 'Deadpool 3'-setfoto met 'Jurassic Park'-hint

Ryan Reynolds post heerlijk mysterieuze 'Deadpool 3'-setfoto met 'Jurassic Park'-hint

Of denken we teveel na en zoeken we er teveel achter?

Als het om teasers gaat voor Deadpool 3, waarin Wade Wilson eindelijk een langverwacht duo vormt met Hugh Jackmans Logan/Wolverine, blijft Ryan Reynolds leuke inhoud delen.

Gisteren plaatste hij op zijn social media een nieuwe setfoto waarop de stoelen van "Logan" en "Wade Wilson" te zien zijn en fans speculeren erop los met theorieën over het specifieke lettertype en de locatiekeuze.

Jurassic Park
Reynolds heeft de post niet ondertiteld, maar het lettertype op de stoelen lijkt verdacht veel op dat van de blockbuster Jurassic Park. Daarnaast staan beide stoelen voor een bijzondere jungle-achtige omgeving.

Hoewel misschien vergezocht, hopen veel mensen dat het dynamische duo op weg is naar Savage Land. Deze verscheen eerder kort in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Bekijk het kiekje hieronder:

Savage Land
In de comics is Savage Land een tropische prehistorische wereld verborgen in Antarctica. Het is gemaakt door een leerling van de Beyonders en de thuisbasis van dinosaurussen waar ook de held Ka-Zar woont.



NieuwsFilm

meest populair