Deze trailers zie je tijdens de Superbowl 2024: van 'Deadpool 3' tot 'Joker: Folie a Deux'

Deze trailers zie je tijdens de Superbowl 2024: van 'Deadpool 3' tot 'Joker: Folie a Deux'

Volgende maand krijgen we heel wat moois te zien dus daar kunnen we al naar uitkijken.

De Super Bowl is een van de grootste sportevenementen van het jaar. Niet alleen kijken miljoenen sportfanaten hiernaar uit, ook cinefielen kunnen er niet op wachten, aangezien we ook dit jaar weer getrakteerd zullen worden op behoorlijk wat trailers!

Het jaarlijkse American football-evenement is de kampioenswedstrijd van de National Football League, beter bekend als het NFL. De Super Bowl wordt echter gezien als meer dan alleen een sportevenement, aangezien het meer een cultureel fenomeen is geworden.

Reclame
Grote studio's maken maar wat graag reclame tijdens de Super Bowl, maar daarvoor moeten ze wel bereid zijn heel wat te betalen. De afgelopen jaren kost een 30-seconden durende spotje namelijk maar liefst al meerdere miljoen dollars.

Dit jaar worden weer de nodige exclusieve trailers van aanstaande blockbusters getoond. Filmstudio's maken maar wat graag gebruik van de enorme kijkersaantallen van de Super Bowl, om hun films in het zonnetje te zetten.

Mooie lijst
Het gerucht dat nu de ronde doet is dat we zullen worden getrakteerd op teasers/trailers van o.a. Deadpool 3, Joker: Folie à Deux, Ghostbusters: Frozen Empire, Godzilla x Kong: The New Empire, A Quiet Place: Day One, Inside Out 2, Despicable Me 4 én Sonic the Hedgehog 3.


Ook lijkt de kans groot dat we de eerste beelden van het tweede seizoen van House of the Dragon krijgen te zien. Hoe dan ook, de Super Bowl vindt plaats op 11 februari, dus verwacht op die dag de nodige trailers!

NieuwsFilm

meest populair