Orlando Bloom laat zich van zijn meest brute kant zien in 'Red Right Hand'-trailer

Orlando Bloom laat zich van zijn meest brute kant zien in 'Red Right Hand'-trailer

Orlando Bloom moet in 'Red Right Hand' zijn familie beschermen tegen een misdaadkoningin en haar geweld.

Lionsgate heeft een trailer uitgebracht voor de nieuwe harde misdaadthriller Red Right Hand met Orlando Bloom. Het Amerikaanse Appalachia is het ruige toneel voor veel schietpartijen, ruzies en veel geweld waarin Blooms personage zich staande moet zien te houden.

In Red Right Hand wil Cash (Bloom) een eerlijk en rustig leven leiden. Maar als hij wordt gedwongen voor misdaadkoningin Big Cat te werken vanwege openstaande schulden, begint de nachtmerrie. Dan gebruikt Cash alles wat in zijn macht ligt om zijn familie en dorp te beschermen.

Actieregisseurs
Orlando Bloom (Gran Turismo) speelt de hoofdrol van Cash in Red Right Hand. Tegenover hem staat de harde misdadigster Big Cat, gespeeld door Andie MacDowell (Groundhog Day).

Red Right Hand is geregisseerd door de broers Ian en Eshorn Nelms, die wel bekend zijn met het maken van brute actiefilms. Zij maakten eerder Small Town Crime in 2017 en de actiekomedie Fatman met Mel Gibson uit 2020.

Release
De release van de film staat gepland voor 23 februari in de Verenigde Staten. Of er ook een Nederlandse release komt, is op dit moment niet bekend. Bekijk hieronder de keiharde trailer van Red Right Hand.



NieuwsFilm

meest populair