Golden Globe-blunder: felicitatie voor Robert Downey Jr. komt bij verkeerde persoon terecht

Golden Globe-blunder: felicitatie voor Robert Downey Jr. komt bij verkeerde persoon terecht

Rob Lowe wilde de 'Oppenheimer'-ster iets sturen maar kwam uit bij een andere acteur.

De nodige filmfanaten vonden dat Robert Downey Jr. zeer verdiend een Golden Globe heeft gewonnen voor zijn glansrol in Oppenheimer. Rob Lowe was onder de indruk van Downey's speech en wilde hem feliciteren, maar stuurde per ongeluk de verkeerde acteur een berichtje...

Lowe, bekend van populaire series als The West Wing en Parks and Recreation, vond Downey's speech tijdens de Golden Globes zo goed dat hij hem nog even een berichtje wilde sturen om dat te melden. Misschien had hij wel eerst even het nummer moeten checken.

Verkeerd nummer
Lowe kwam namelijk bij de verkeerde Marvel-acteur terecht, namelijk Bradley Cooper. Tijdens de Jimmy Kimmel Live show heeft Lowe het hierover: "Downey gaf echt een geweldige speech tijdens de Golden Globes. Ik was echt zo enorm blij voor hem".

"Ik stuurde hem dan ook een berichtje waarin stond: "Ik ben zo blij dat je hebt gewonnen. Dit is de beste 'acceptance speech' die ik in een lange tijd heb gehoord. Je verdient het echt!" Toen ik keek naar het nummer dacht ik in een keer: "Sh*t, ik heb dit net naar Bradley Cooper gestuurd...""

Antwoord
Lowe vervolgt: "Ik wilde het goedmaken en zei toen: "Oh sorry, dit was voor Robert bedoeld!" maar dat is waarschijnlijk nog erger... Gelukkig reageerde Bradley er sportief op". Cooper greep zelf naast twee Golden Globes voor zijn Netflix-film Maestro.



NieuwsFilm

meest populair