Oliver Stone is keihard over Ryan Gosling: "Hij verdoet zijn tijd"

Oliver Stone is keihard over Ryan Gosling: "Hij verdoet zijn tijd"

De regisseur maakt korte metten met Barbie, John Wick en Fast & Furious.

Oliver Stone heeft al de nodige pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Platoon en JFK, om er maar een paar te noemen. De regisseur is echter diep teleurgesteld met de huidige stand van zaken in Hollywood en haalt weer eens uit naar de nodige hedendaagse films.

Stone heeft, net zoals zijn wereldberoemde vriend en collega Martin Scorsese, moeite met de superheldenfilms. Scorsese was echter wel positief over dé zomerblockbuster van het afgelopen jaar, Barbie, maar dat is Stone allesbehalve.

Reactie
Zo begint Stone door uit te halen naar Ryan Gosling, die in de film te zien is als Ken: "Ryan Gosling zou zijn tijd daar niet aan moeten verdoen. Maakt hij deze sh*t alleen maar voor het geld? Hij kan veel serieuzere films aan. Hij zou geen deel moeten uitmaken van deze infantilisering van Hollywood."

Stone vervolgt: "Vandaag de dag is het alleen maar fantasie. Ook als het oorlogsfilms zijn is het fantasie. Ook de Fast & Furious-films, waar ik vroeger nog wel van kon genieten, zijn vandaag de dag eigenlijk Marvel-films. Hoeveel crashes zitten hier wel niet in?"

Meer
Daar blijft het niet bij: "John Wick probeerde ik tijdens een vlucht te kijken. Deze film duurt langer dan drie uur en gedurende die tijd viel ik ongeveer 778 keer in slaap. Ik werd elke keer weer wakker alleen om hem meer mensen te zien afslachten. Het is alsof de wereld is afgedaald in onlogica."



NieuwsFilm

meest populair