Netflix onthult de eerste poster voor scifi-film 'Code 8: Part II'

Netflix onthult de eerste poster voor scifi-film 'Code 8: Part II'

Robbie en Stephen Amell zijn terug om corrupte politieagenten aan te pakken.

Netflix heeft een eerste poster gedeeld voor Code 8: Part II, het vervolg op de hit scifi-film uit 2019. Beide films gaan over een wereld waarin mensen met superkrachten worden behandeld als tweederangsburgers.

De hoofdrollen zijn wederom weggelegd voor de broers Robbie (EXmas) en Stephen Amell (van de hitserie Arrow), die de film ook produceren. De regie is opnieuw voor Jeff Chan.

Corrupte politie
"Macht corrumpeert," zo zegt de tagline op de poster (die je hier kunt zien). De film belooft machtsmisbruik binnen de politie onder handen te nemen, door een tienermeisje te volgen wiens broer werd vermoord door corrupte agenten.

Zij krijgt steun van de twee misdaadpartners Connor Reed en Garrett (de Amell-broers). Samen nemen ze het op tegen de politie, die onder andere geavanceerde robottechnologie inzet om te voorkomen dat de waarheid naar boven komt.

Release en trailer
Onlangs bracht Netflix nog een trailer uit, die je hieronder kunt zien. De film staat op de planning voor 28 februari 2024: dan zal hij op Netflix verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair