De thriller 'Panama' met Mel Gibson vanavond op RTL7: het kijken waard?

De thriller 'Panama' met Mel Gibson vanavond op RTL7: het kijken waard?

Vanavond zie je de film Panama uit 2022 op RTL7, heb jij interesse?

Vanavond pakt RTL7 uit met de actiethriller Panama van het regieduo Daniel Adams en Mark Neveldine. De film verscheen in 2022 en is dus redelijk recent. Is de film de 94 minuten, exclusief reclame waard?

Co-regisseur Neveldine is bekend van enkele grote films, waaronder Crank, Gamer en Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Voor Panama werkte hij samen met de grote naam Mel Gibson.

Matig, erg matig
Ondanks dat RTL7 de thriller op Primetime uitzendt hoef je niet een film te verwachten met goede recensies. Op Rotten Tomatoes komt de Tomatometer niet verder dan zeven procent en de 3,5/10 op de IMDb geeft aan dat het niet meer dan een dertien-in-een-dozijn actiethriller kan zijn.

Op Moviemeter komt de score niet verder dan een 1,8 van de 5. "Oei deze is niet zo goed. Mel Gibson heeft ook maar een bijrolletje. Films van hem zijn stuk minder laatste tijd. Hopen dat Lethal Weapon 5 een comeback zal zijn," vindt Master Blaster op Moviemeter.

Vanaf te zien
Vanavond om 20:25 uur start op RTL7 de film die je overigens ook op Videoland en Pathé Thuis kunt kijken. Hieronder de trailer voor Panama.


De synopsis: Als ex-marinier James Becker wordt ingehuurd om een wapendeal af te ronden in Panama, raakt hij betrokken bij een inval van het Amerikaanse leger. Te midden van geweld en diverse politieke belangen moet hij zichzelf, koste wat het kost, staande zien te houden. Desnoods met geweld.

Het kijken waard?
Of de film het kijken waard is, dat valt te betwijfelen. De recensies zijn erg matig, de cijfers ook. Toch kunnen mensen zich vaak goed vermaken met een acteur als Mel Gibson, dus wie weet jij ook wel.

NieuwsFilm

meest populair