Sebastian Stan over zijn volgende Marvel-film: "Ik heb het gemist"

Sebastian Stan over zijn volgende Marvel-film: "Ik heb het gemist"

De acteur hint naar de recente teleurstellingen van het Marvel Cinematic Universe en belooft dat 'Thunderbolts' anders wordt.

Het Marvel Cinematic Universe heeft een rustig filmjaar voor de boeg. In 2024 zien we enkel Deadpool 3 van de studio. Maar 2025 wordt weer een stuk drukker, en één van de projecten die er dan aankomen is Thunderbolts.

Winter Soldier-speler Sebastian Stan heeft er alvast heel veel zin in. Dat onthult hij in een interview met Variety. "Ik heb het gemist," zegt hij.

Een noodzakelijke hit?
Stan loopt natuurlijk al meer dan 10 jaar mee met Marvel: hij startte in 2011 met Captain America: The First Avenger. Sindsdien heeft hij in 5 andere films gespeeld (waaronder Avengers: Endgame) en één serie op Disney+, namelijk The Falcon and the Winter Soldier.

Stan weet dus nog goed hoe Marvel er een paar jaar geleden voor stond, en hoe anders dat nu is. "Het slaggemiddelde is zo hoog dat het moeilijk is om altijd alles meteen te landen," zo hint hij naar de recente teleurstellingen in het MCU. "[Maar] met deze specifieke film denk ik dat er veel goed is."

Thunderbolts
Thunderbolts zal een aantal verschillende slechteriken samenbrengen in de stijl van een Avengers-film. Naast Stan telt de cast mensen als Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Red Guardian), Wyatt Russell (U.S. Agent), en Harrison Ford als Thunderbolt Ross.


De regie van de film is weggelegd voor Jake Schreier (Paper Towns). De productie gaat in maart of april dit jaar van start en de releasedatum staat momenteel op 25 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair