Meerdere 'Harry Potter'-spinoffs mogelijk, 'John Wick'-serie volledig afgefikt, en mooie beelden 'Masters of the Air'

Meerdere 'Harry Potter'-spinoffs mogelijk, 'John Wick'-serie volledig afgefikt, en mooie beelden 'Masters of the Air'

Als reguliere bezoeker van SerieTotaal weet je altijd als eerste alle nieuwtjes over series, tv en streaming.

Met de aftrap van de eerste pitches voor de aankomende Harry Potter-reboot lijken meerdere spin-offs plots mogelijk, terwijl nieuwe beelden van Apple-serie Masters of the Air flinke indruk maken. Dat, en meer, kwam de afgelopen tijd langs bij SerieTotaal.

Hieronder is een overzicht te vinden van de meest opvallende nieuwtjes van de laatste dagen.

Harry Potter breidt uit op HBO: Er komen mogelijk meerdere series
In april van afgelopen jaar werd aangekondigd dat er een nieuwe serie komt waarin het verhaal van de Harry Potter-boeken opnieuw verteld wordt. Er is in de tussentijd niet veel nieuwe informatie verschenen. Nu blijkt dat het een mogelijkheid is dat er meerdere series komen.

Volgens Deadline zijn er momenteel meerdere schrijvers aan het pitchen voor de reboot. Het is nog veel te vroeg om hier veel over te zeggen, maar als we kijken naar wat deze schrijvers voorheen hebben gedaan, worden er een paar interessante mogelijkheden duidelijk.

John Wick-acteur Ian McShane laakt de ordinaire melkkoe The Continental
De succesvolle John Wick--films hebben inmiddels een spinoff-film opgeleverd, getiteld Ballerina. Hierin zullen Keanu Reeves, Lance Reddick en Ian McShane hun geliefde rollen nog eens overdoen.

In gesprek met Movieweb onthult McShane waarom hij The Continental niet binnen dit geheel vindt passen. Dit heeft onder andere te maken met de aanpak van de makers.

Indrukwekkende beelden uit Masters of the Air: de opvolger van Band of Brothers gaat de lucht in
Geruime tijd was er onduidelijkheid over wanneer de grote oorlogsserie Masters of the Air zou verschijnen, maar nu komt de startdatum akelig dichtbij. De peperdure serie van John Shiban en John Orloff neemt ons dit keer mee naar een unit van de 100th Bomb Group van de Amerikaanse luchtmacht.

De serie speelt zich af richting het einde van de Tweede Wereldoorlog als de geallieerden ook via de lucht willen afrekenen met de Duitsers. In januari zal de serie al uitkomen bij Apple TV+.



NieuwsFilm

meest populair