Heb jij 'The Marvels' geskipt? Vanaf deze datum kijk je de 33e MCU-film op Disney+

Heb jij 'The Marvels' geskipt? Vanaf deze datum kijk je de 33e MCU-film op Disney+

Mocht je The Marvels geskipt hebben: Disney+ zet de nieuwste Marvel-film binnenkort online.

Waar Captain Marvel met Brie Larson nog meer dan een miljard dollar ophaalde aan de wereldwijde bioscoopkassa's, moet de opvolger The Marvels tevreden zijn met "slechts" ruim $200 miljoen. Het is duidelijk dat heel wat mensen de Marvel-film hebben geskipt.

Wil je toch zien waarom The Marvels "fresh" is op Rotten Tomatoes, met een Tomatometerscore van 62 procent, dan kun je binnenkort Disney+ aanzetten. Mocht je een abonnement op de dienst hebben, dan kun je The Marvels vanaf 7 februari gaan kijken.

"Dezelfde vaatjes"
"The Marvels is op visueel vlak prima verzorgd, maar doet nergens je mond openvallen van verbazing," schreef FilmTotaal-recensent Arjan Welles in zijn recensie. "DaCosta weet er echter geen bevredigend geheel van te smeden en tapt voortdurend uit dezelfde vaatjes."

De gewone kijkers lijken positiever. De publieksscore op Rotten Tomatoes staat namelijk op 82 procent, samengevat naar de 'Audience Says'-zin: "Leuke personages en een vermakelijk, snel verhaal maken The Marvels tot een leuke toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe."

Thuis streamen
Uiteraard kun je The Marvels al via VOD-diensten als Pathé Thuis kijken. Vanaf 7 februari stream je de 33e film in het Marvel Cinematic Universe op Disney+.


De synopsis: Als ze een wormgat onderzoekt gelinkt aan Kree-opstandelingen worden de krachten van Carol Danvers, alias Captain Marvel, verstrikt met die van haar fan Kamala Khan, alias Ms. Marvel, en Carols vermeende nichtje, S.A.B.E.R.-astronaut Captain Monica Rambeau. Ze moeten samenwerken om als The Marvels het universum te redden van een zoveelste ondergang.

NieuwsFilm

meest populair