Deze 3 films op Netflix zijn absoluut de moeite waard

Deze 3 films op Netflix zijn absoluut de moeite waard

Films om echt even bij stil te staan en van te genieten.

Er staan opvallend veel dramafilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige dramafilms die je op de streamingdienst vindt.

The Favorite

Regie: Giorgos Lanthimos | Hoofdrollen: Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult | Kijk nu



Verhaal van koninklijke intriges, passie, jaloezie en verraad aan het hof van Queen Anne in het Engeland van de achttiende eeuw.

Stillwater

Regie: Thomas McCarthy | Hoofdrollen: Matt Damon, Abigail Breslin, Anne Le Ny | Kijk nu



Amerikaan Bill Baker (Matt Damon) reist uit Oklahoma naar Marseille om zijn dochter in de gevangenis te bezoeken voor een moord die ze beweert niet te hebben gepleegd. In zijn missie om zijn dochter vrij te krijgen wordt hij geconfronteerd met de taalbarrières en de cultuurverschillen en wordt hij tegengewerkt door de Franse autoriteiten. Hij blijft volharden om de onschuld van zijn dochter te bewijzen en besluit om in Frankrijk te blijven en alles op alles te zetten om de echte moordenaar te vinden.

Jackie

Regie: Pablo Larraín | Hoofdrollen: Natalie Portman, John Hurt, Greta Gerwig | Kijk nu



Na de moord op haar man - president John F. Kennedy - worstelt first lady Jacqueline "Jackie" Kennedy zich door een traumatische periode van rouw met als doel haar geloof terug te krijgen, haar kinderen te troosten en de historische nalatenschap van haar man uiteen te zetten.

NieuwsFilm

meest populair