Ryan Gosling niet tevreden met Oscarnominaties: "Zij verdienen dit ook!"

Ryan Gosling niet tevreden met Oscarnominaties: "Zij verdienen dit ook!"

Volgens de acteur moeten Greta Gerwig en Margot Robbie ook een nominatie ontvangen!

De Oscarnominaties zijn bekend en daar zijn heel wat mensen niet zo blij mee. Margot Robbie en Greta Gerwig zijn namelijk niet genomineerd voor hun aandeel in Barbie en daar is Ryan Gosling het absoluut niet mee eens.

Hoewel Barbie niet ontevreden mag zijn met acht Oscarnominaties in de zak, zijn toch heel wat fans teleurgesteld in The Academy.

Nominatie voor Gosling
Ryan Gosling is namelijk genomineerd voor zijn rol als Ken in Barbie, maar Margot Robbie en Greta Gerwig zijn allebei niet te zien in de lijst voor Beste Actrice en Beste Regisseur.

In een verklaring aan CBS laat Gosling weten niet blij te zijn: "Dat ik teleurgesteld ben dat zij niet genomineerd zijn in hun respectievelijke categorieën, is zacht uitgedrukt."

Succes dankzij Robbie en Gerwig
Het succes is volgens de acteur namelijk te danken aan deze twee vrouwen. "Zij maakten ons aan het lachen, zij braken onze harten", vertelt hij. "Hun werk zou erkend moeten worden samen met de andere welverdiende genomineerden."



Ondanks het missen van hun nominaties in de gewilde categorieën, zijn Gerwig en Robbie wel genomineerd voor andere prijzen, als schrijver van het scenario en als medeproducent van de film. Ook kan Barbie het beeldje van Beste Film mee naar huis nemen.

NieuwsFilm

meest populair