Trailer in aantocht: wat weten we eigenlijk al over 'Deadpool 3'?

Trailer in aantocht: wat weten we eigenlijk al over 'Deadpool 3'?

De eerste trailer van 'Deadpool 3' wordt onthuld tijdens de Super Bowl komende maand. Wat weten we al over de film?

Vorig jaar bracht Marvel Studios drie films uit: Ant-Man & The Wasp: Quantumania, Guardians of the Galaxy Vol. 3 en The Marvels. Slechts één van deze films was een regelrecht succes. Dit jaar brengt de studio maar één film uit: Deadpool 3. De entree van Wade Wilson (Ryan Reynolds) in het MCU heeft alle elementen om weer eens een groot succes te worden voor Marvel Studios.

In dit artikel worden details uit Deadpool 3 besproken die gebaseerd zijn op foto's van de set. Dit is informatie die niet officieel is onthuld, dus dit kan worden beschouwd als SPOILERS.

Wolverine
Over het verhaal van Deadpool 3 is nog vrij weinig bekend. Het lijkt erop dat Wade de gevolgen van zijn tijdreis-capriolen aan het eind van Deadpool 2 onder ogen moet komen en op reis gaat door het multiversum. Dit doet hij niet alleen: Hugh Jackman keert namelijk terug als Wolverine (in een accuraat kostuum).

Of dit nou precies dezelfde Wolverine is die we kennen uit de X-Men-films of een variant die gewoon wordt gespeeld door dezelfde acteur (denk aan Patrick Stewart in Doctor Strange 2), is nog niet duidelijk.

'Eerbetoon' aan Fox-tijdperk
Deadpool 3 dient als de overstap naar het MCU, maar ook als eerbetoon aan de Marvel-films die 20th Century Fox uitbracht. Op een setfoto is namelijk een verwoeste versie van het logo van de filmstudio te zien. Daarnaast weten we ook al dat Toad en Sabretooth uit X-Men (2000) en Jennifer Garners Elektra uit Daredevil (2003) en Elektra (2005) van de partij zijn.


De film laat dus op een typische 'Deadpool'-manier nog een laatste keer de verschillende werelden uit het vergane Fox-tijdperk zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Andere personages uit de X-Men-films of zelfs de oude Fantastic Four-films zouden zomaar terug kunnen keren.

Niet alleen multiverse
Voor de mensen die bezorgd zijn dat Deadpool 3 zich alleen maar gaat focussen op multiverse-gerelateerde zaken: jullie kunnen gerust ademhalen. Geliefde personages uit de voorgaande films als Vanessa, Colossus, Blind Al, Dopinder, Negasonic Teenage Warhead, Yukio en Peter zijn namelijk weer van de partij.


Personages waarvan we weten dat ze helaas niet terugkeren, zijn Domino en Cable uit Deadpool 2. Er is een zeer grote kans dat we de eerste trailer van Deadpool 3 te zien gaan krijgen op 11 februari tijdens de Super Bowl. De film verschijnt in juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair