'The Man from Toronto': Netflix Original vol actie vanavond gewoon te zien op Veronica

'The Man from Toronto': Netflix Original vol actie vanavond gewoon te zien op Veronica

De actiekomedie met Woody Harrelson en Kevin Hart is een opvallende Netflix Orignal.

In 2022 verscheen op Netflix de film The Man from Toronto. Als je de film opzoekt op de streamer dan valt je op dat deze te boek staat als een Netflix Original. Hoe kan het dan dat deze vanavond te zien is op televisie?

De actiekomedie komt van regisseur Patrick Hughes (The Hitman's Bodyguard) en er zijn belangrijke rollen voor Kevin Hart en Woody Harrelson. De ontvangst bleek erg wisselend, gezien de Tomatometer van 23 procent en een 5,8 als IMDb-score.

Netflix Original
The Man from Toronto moest eigenlijk in november 2020 in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen, maar werd door corona naar september 2021 verplaatst en later helemaal van de kalender gehaald om daarna datums te krijgen in januari en augustus 2022.

Netflix en Sony Pictures, dat geen eigen streamingdienst heeft, sloten in 2022 een exclusieve deal rond hun grote filmreleases. In april 2022 werden de distributierechten van The Man from Toronto verkocht aan Netflix. Sony behield wel de rechten op de release voor home entertainment en de lineaire televisie.

Veronica
En op die manier krijgen we dus wel een Netflix Original te zien op televisie. Dit gebeurt eigenlijk zelden. Mocht je dus Netflix hebben, dan kun je de film vanavond zonder reclame kijken. Heb je geen Netflix dan kijk je de film om 20.30 uur op Veronica.


De synopsis: Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.

"Hersenloos entertainment"
FilmTotaal-recensent Didier Becu was in zijn recensie overigens niet zo te spreken over de actiekomedie: "In de regel is er niets tegen hersenloos entertainment, maar als het zo afstompend verpakt wordt zoals in The Man from Toronto wordt het wel een heel vermoeiende rit."

NieuwsFilm

meest populair