Netflix verwijderalarm: deze topfilms staan nog maar enkele weken online

Netflix verwijderalarm: deze topfilms staan nog maar enkele weken online

Twee keiharde actiefilms en twee klassiekers die iedereen gezien moet hebben.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

De actiefans moeten vooral nog even snel Bullet Train bekijken. In deze blockbuster uit 2022 kruipt Brad Pitt in de huid van de onfortuinlijke huurmoordenaar Ladybug, die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten. Wanneer hij zich aan boord van de snelste trein tussen allerlei andere huurmoordenaars bevindt, moet hij deze regel al snel breken. Deze is beschikbaar tot 3 februari.

The Gentlemen
Zin in een andere actiefilm? In 2019 kwam de geliefde regisseur Guy Ritchie met The Gentlemen, waarin de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) centraal staat.

Hij heeft een zeer winstgevend marihuana-imperium op weten te bouwen in Londen, maar wanneer het verhaal de ronde doet dat hij hiermee wil stoppen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage, aangezien iedereen zijn business wil overnemen. Deze blockbuster wordt op 23 februari van de streaminggigant gehaald.

Klassiekers
Zijn actiefilms niet zo je ding? Dan zijn de onderstaande klassiekers en cultfilms misschien interessanter. Grease en Forrest Gump staan allebei nog maar tot en met 14 februari op Netflix, dus wees er snel bij!



NieuwsFilm

meest populair