Adembenemende poster van 'Dune: Part Two' toont indrukwekkende cast

Adembenemende poster van 'Dune: Part Two' toont indrukwekkende cast

De indrukwekkende cast van 'Dune: Part 2' staat centraal op de nieuwe poster.

Over een paar weken kunnen we eindelijk gaan kijken naar het vervolg op de spectaculaire Sci-fi-film Dune. Na meerdere keren te zijn uitgesteld gaat Dune: Part Two op 29 februari in première in de Nederlandse bioscopen. IGN deelt een mooie poster waarop de indrukwekkende cast van de vervolgfilm wordt tentoongesteld.

Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners) zit wederom in de regiestoel van Dune: Part Two waarin Paul Atreides (Timothée Chalamet) de planeet Arrakis wil bevrijden van de tyrannie van de Harkonnen.

Oude en nieuwe personages
Op de nieuwe poster zien we de terugkerende personages gespeeld door Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgard en Javier Bardem. Ook krijgen we een blik op de nieuwe personages van Austin Butler en Florence Pugh.

Austin Butler is onherkenbaar onder een dikke laag make-up als Feyd Rauta, de erfgenaam van de Harkonnen-familie en grootste rivaal van Paul. Pugh speelt de prinses Irulan, dochter van de keizer. De cast wordt verder aangevuld door Christopher Walker als de keizer Shaddam IV, Lea Seydoux en Souheila Yacoub.

Zandwormen
Op de poster is er ook een grote rol voor de zandworm. De zandwormen zullen ongetwijfeld een grote rol gaan spelen in de grootste veldslagen in de film.



Dune: Part Two draait vanaf 29 februari in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair