'Argylle'-ster Sam Rockwell legt uit waarom hij in zowat al zijn films danst

'Argylle'-ster Sam Rockwell legt uit waarom hij in zowat al zijn films danst

Het helpt hem te relaxen maar hij is er ook gewoon behoorlijk goed in.

Sam Rockwell is een behoorlijk succesvolle acteur. Zo won hij enkele jaren terug een Oscar voor zijn glansrol in Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, maar daar blijft het niet bij. Binnenkort zal hij weer te zien zijn in de blockbuster Argylle, waarin hij weer eens danst. Waarom danst hij eigenlijk in zoveel van zijn films?

Er zijn acteurs die bekend staan om een bepaald iets. Tom Cruise rent in bijna al zijn films, Brad Pitt eet zowat in elke blockbuster en Rockwell doet zijn naam eer aan en danst er op los. Hier laat hij zich nu over uit.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Rockwell weten waarom hij zo vaak danst. Denk bijvoorbeeld maar aan zijn rol in Charlie's Angels of Iron Man 2, om er maar een paar te noemen. In Argylle doet hij dat opnieuw maar hij heeft er een goede reden voor.

Zo zegt Rockwell: "Het helpt mij altijd om zo van de zenuwen af te komen. Ik dans het er als het ware vanaf. Ik was bijvoorbeeld gigantisch zenuwachtig voor 'Box of Moonlight', ik dans een beetje en voel me dan stukken beter".

Meer
Rockwell vervolgt: "Voor 'Confessions of a Dangerous Mind' was dat niet anders. Tijdens een screentest moest ik dansen van George Clooney, zodat ik relaxed te werk zou gaan, maar hij vond dit zo goed dat het in de film bleef zitten". Eerlijk is eerlijk, swingen kan Rockwell zeker wel!



NieuwsFilm

meest populair