Krijgen we binnenkort een vervolg op 'Leo'?: "Het animatieteam werkt op volle toeren."

Krijgen we binnenkort een vervolg op 'Leo'?: "Het animatieteam werkt op volle toeren."

Adam Sandler als hagedis werd de meest bekeken originele animatiefilm in de geschiedenis van Netflix, niet zo gek dus dat het animatieteam haast maakt met het vervolg.

De eerste animatiefilm staat pas sinds november op Netflix, maar Netflix-CEO Ted Sarandos heeft het nu al over het vervolg

De geanimeerde muzikale komedie met in de hoofdrol Adam Sandler als hagedis werd de meest bekeken originele animatiefilm in de geschiedenis van Netflix.

Andere studenten, geheimen, plannen en nog meer peptalks?
Het is dan ook niet gek dat het team zo snel mogelijk een vervolg op Netflix wil hebben staan: "We zijn momenteel met Leo 2 bezig. Het animatieteam werkt op volle toeren," aldus Sarandos.

"Ik denk dat Leo om dezelfde reden resoneerde als The Sea Beast vorig jaar. Mensen zijn er dol op. En ze kijken er keer op keer naar, wat betrokkenheid en gehechtheid stimuleert," voegt Sarandos eraan toe. "Ik ben super blij met Leo."

Ontsnappen
In de eerste film over de 74-jarige hagedis, besluit Leo dat hij en zijn schildpadvriend moeten ontsnappen uit het terrarium van een schoolklaslokaal in Florida. Een plekje waar ze al tientallen jaren wonen. Maar de wereld heeft andere plannen voor de hagedis.



Naast de uitspraken van de Netflix-CEO is er helaas verder niet veel andere informatie vrijgekomen over Leo 2.

NieuwsFilm

meest populair